Κεικ εύκολο στην κατσαρόλα

Συνταγή από eleni | Ενημερώθηκε στις 31/12/2021

Μια συνταγή για εύκολο κεικ στην κατσαρόλα.

Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα τα πρώτα έξι υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να ενοποιηθούν.

Κατεβάζουμε το μίγμα από τη φωτιά και προσθέτουμε κοσκινισμένα τα επόμενα πέντε υλικά μας.

Οταν δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μίγμα, προσθέτουμε τα αυγά τα οποία έχουμε χτυπήσει ελαφρά.

Βουτυρώνουμε μία φόρμα περίπου 20 cm ή ένα μικρό ταψί και στρώνουμε μία λαδόκολα στον πάτο για να μη μας κολλήσει. Αδειάζουμε μέσα το μίγμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για μία ώρα, μέχρι να διπλασιαστεί το κεικ μας. Αφού κρυώσει, ξεφορμάρουμε.

Στην περίπτωση που το ψήσαμε σε ταψί, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και σερβίρουμε με παγωτό της αρεσκείας μας...

Διατηρείται στο ψυγείο έως 1 εβδομάδα.

Καλή επιτυχία!

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.9 (27 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας

Οι νέες συνταγές μας