Γλυκά & κέικ

Γλυκό κουταλιού σταφύλι

Πλένουμε καλά τα σταφύλια και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το σταφύλι, την ζάχαρη και το νερό. Τα βράζουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και την...

Συνταγές για κρεατικά

Kανελόνια με κιμά

Τα κανελόνια με κιμά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας φαγητά. Μπορούμε βέβαια να γεμίσουμε τα κανελόνια και με άλλη γέμιση (π.χ. δείτε τα κανελόνια με τυριά και αλλαντικά), αλλά σαν αυτή εδώ τη...

Συνταγες με κοτοπουλο

Κόκορας παστιτσάδα

Πλένουμε και κόβουμε στα τέσσερα τον κόκκορα (και κότα να είναι το ίδιο κάνει!). Τον βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή χύτρα με το λάδι, σε χαμηλή φωτιά και σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα....

Ψάρια & Θαλασσινά

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Πλένουμε καλά το χταπόδι, και το βράζουμε με το ζουμί του σε σιγανή φωτιά. Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία ώρα βράσιμο - και αν δείτε ότι δεν τρυπιέται καθόλου αφήστε το λίγο ακόμα! Επειτα, όταν το...

Νόστιμες πίτες και τάρτες

Πορτοκαλόπιτα

Αυτή η πορτοκαλόπιτα θα μπορούσε να θυμίζει και άλλα γλυκά όπως ραβανί με άρωμα πορτοκάλι, ή ακόμα και γαλακτομπούρεκο με extra δόση πορτοκαλιού. Είναι πανεύκολη στην παρασκευή της. Σε ένα μεγάλο...
Subscribe to Front page feed