Μακαρόνια με κοτόπουλο στο φούρνο

Βαθμολογία: 
Υλικά συνταγής

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ. ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ.(ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ). ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ, ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥς 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ

*ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΚΡΕΜΑ*

Κατηγοριοποίηση συνταγής
Μερίδες: 
Χρόνος προετοιμασίας: 
20 λεπτά προετοιμασία
Χρόνος ψησίματος: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Γλυκά & κέικ

Αμυγδαλόπαστα ή Marzipan

To marzipan ή η αμυγδαλόπαστα χρησιμοποιούνται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού. σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.Η διαδικασία παρασκευής τους είναι πολύ...

Συνταγές για κρεατικά

Σουτζουκάκια Σμυρνέικα

Αυτή εδώ είναι η πιο απλή αλλά και πιο γευστική συνταγή για σουτζουκάκια σμυρνέικα. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τα ζυμώνουμε όλα μαζί. Με ένα κουτάλι σούπας παίρνουμε από το μίγμα, το...

Συνταγες με κοτοπουλο

Ρολό Κοτόπουλο (γεμιστό)

Θα δούμε μια απλή αλλά πολύ νόστιμη συνταγή για ρολό κοτόπουλο. Το ρολό δεν θα το ετοιμάσουμε εμείς, επειδή είναι δύσκολο. Το βρίσκουμε συνήθως στο χασάπη της γειτονιάς, είτε έτοιμο είτε με...

Ψάρια & Θαλασσινά

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Πλένουμε καλά το χταπόδι, και το βράζουμε με το ζουμί του σε σιγανή φωτιά. Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία ώρα βράσιμο - και αν δείτε ότι δεν τρυπιέται καθόλου αφήστε το λίγο ακόμα! Επειτα, όταν το...

Νόστιμες πίτες και τάρτες

Πίτα με ανθότυρο

Μια καταπληκτική συνταγή για πίτα με ανθότυρο. Φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε!!! Σε ένα μπολ χτυπάμε τα 3 αυγά, προσθέτουμε το ανθότυρο, την φέτα και το μισό λάδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον...

Μοιραστείτε το!