Μπισκότα κανέλλας

Συνταγή από eleni | Ενημερώθηκε στις 19/03/2022

Οι γιαγιάδες μας έφτιαχναν μπισκότα κανέλλας και κάτι ήξερα παραπάνω! Αυτά τα θεσπέσια μπισκοτάκια κανέλλας μπορούν να συνοδέψουν τον καφέ μας ή να φαγωθούν σκέτα και αρέσουν στα παιδιά! Δοκιμάστε τη συνταγή!

Για να φτιάξουμε τα μπισκότα κανέλλας ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία.

Στο μπολ του μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη.

Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε το μίγμα για λίγο ακόμα.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπείκιν πάουντερ, τη βανίλια, το αλάτι και το κακάο.

Ανακατεύουμε ελαφρά όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Σε ένα ταψί απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί. Πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια κανέλας και τα πατάμε από πάνω για να γίνουν πλατιά.

Τρυπάμε τα μπισκότα σε διάφορα σημεία και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Τα μπισκοτάκια κανέλας είναι έτοιμα. Καλωφάγωτα!

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.6 (8 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας

Οι νέες συνταγές μας