Υλικά Συνταγής
Αυτή εδώ είναι μια συνταγή για σάλτσα σοκολάτας με γεύση μόκας!
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και προσθέτουμε τον καφέ και λίγο αλάτι στην άκρη του κουταλιού.
Χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει μία σάλτσα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις μας μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ακόμα καφέ για να την αραιώσουμε.
Η σάλτσα είναι έτοιμη!
Μπορούμε είτε να τη χρησιμοποιήσουμε αμέσως είτε να τη φυλάξουμε στο ψυγείο αφού όμως κρυώσει.
Για να τη χρησιμοποιήσουμε από το ψυγείο τη ζεσταίνουμε ελαφρά.
Τη χρησιμοποιούμε στο σερβίρισμα γλυκών για να διακοσμήσουμε το πιάτο ή για να στολίσουμε τα γλυκά.