Τυροκαυτερή

Συνταγή από eleni | Ενημερώθηκε στις 10/01/2022

Η τυροκαυτερή είναι μια ελληνική συνταγή που δε λείπει σχεδόν ποτέ από τραπέζι με κρεατικά.  Μπορείτε να τη φτιάξετε πολύ εύκολα και υγιεινά με αυτή τη συνταγή.

Τηγανίζουμε τις πιπεριές στο λάδι και τις ξεφλουδίζουμε. Προσοχή: Το λάδι που χρησιμοποιήσαμε δεν το πετάμε, θα το χρησιμοποιήσουμε!

Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το ξύδι με τις πιπεριές μέχρι να λιώσουν.

Συνεχίζουμε προσθέτοντας το τυρί και λίγο-λίγο το ελαιόλαδο.

Μόλις τα υλικά ενοποιηθούν σταματάμε το χτύπημα. Δεν πρέπει να το χτυπήσουμε πολύ. Αν παρόλα  αυτά χτυπηθεί αρκετά, μπορείτε να το διορθώσετε χτυπώντας το στο μίξερ με 2 κουταλιές γάλα μέχρι να μαλακώσει.

Η τυροκαυτερή είναι έτοιμη. Συνοδεύει πιάτα με κρέας και όχι μόνο. Καλή απόλαυση!

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.9 (36 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας

Οι νέες συνταγές μας