Υλικά Συνταγής
ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ.
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ, ΜΠΕΙΚΟΝ Κ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ Κ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ.ΑΦΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΒΑΖΩ ΤΗΝ 1 ΚΟΥΠΑ ΡΥΖΙ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ... ΑΦΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ Κ 2,5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ.. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ... ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ... ΑΦΟΥ ΤΗΓΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ Κ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ.. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ (ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ..
ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Κ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Κ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Κ ΔΙΠΛΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ....
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ..!!!!!!