Υλικά Συνταγής
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Πλένουμε τις τσιπούρες και βγάζουμε τα λέπια (φορέστε πανοπλία και καλά ξεμπερδέματα!).
Βάζουμε κάθε μία τσιπούρα ξεχωριστά σε λαδόκολλα, και τις ρίχνουμε αλάτι και από τις δύο μεριές.
Έπειτα κόβουμε τα λεμόνια σε ροδέλες, τα απλώνουμε και στις δύο πλευρές του ψαριού και βάζουμε πάνω σε κάθε τσιπούρα από ένα κλωναράκι δεντρολίβανο.
Τυλίγουμε τις τσιπούρες στις λαδόκολλες και τις βάζουμε σε ένα ταψί να ψηθούν για τουλάχιστον μιάμιση ώρα.
Στη μιάμιση ώρα, τις βγάζουμε από το φούρνο, τις ξετυλίγουμε, ρίχνουμε μπόλικο λαδολέμονο, και καλή μας όρεξη!
ε βεβαια κριμα ειναι και αυτο
Ε, ένα πουλάκι μου είπε
δεν την ήξερες,
Φυσικά, όταν ξύνουμε τα λέπια