Φιλέτο κοτόπουλο με σως γιαουρτιού και ρύζι

Βαθμολογία: 
Υλικά συνταγής

ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ.

ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ:

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ, ΜΠΕΙΚΟΝ Κ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ Κ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ.ΑΦΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΒΑΖΩ ΤΗΝ 1 ΚΟΥΠΑ ΡΥΖΙ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ... ΑΦΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ Κ 2,5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ.. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...

ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ... ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ... ΑΦΟΥ ΤΗΓΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ Κ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ.. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ (ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ..

ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Κ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Κ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Κ ΔΙΠΛΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ....

Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: 

Σχόλια

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ..!!!!!!


Βρείτε τις συνταγές μας παντού