Υλικά Συνταγής
Mοσχάρι, χοιρινό, λουκάνικο και μπέικον στο τηγάνι με σκόρδο, ντοματούλες και σβησμένα στο κρασί. Τι άλλο να ζητήσεις; Δοκιμάστε το κασουλέ!
Σε ένα τηγάνι, σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι και προσθέτουμε το μοσχάρι, το χοιρινό, το λουκάνικο και το μπέικον. Αφού ροδίσουν ελαφρά, προσθέτουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε λίγο αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι άσπρο, 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι κόκκινο τη ζάχαρη και τα ντοματάκια.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Βράζουμε τους γίγαντες και τους αραδιάζουμε σε ένα πυρέξ μαζί με την σάλτσα με τα κρεατικά που έχουμε βράσει.
Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Σερβίρουμε το κασουλέ με κόκκινο κρασί.