Κις λορέν

Βαθμολογία: 
Υλικά συνταγής

Η πασίγνωση κις λορέν είναι μια τάρτα με τυριά και μπέικον. Εδώ θα δούμε μια πολύ απλή και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε την πιο γευστική κις λορέν!

Καταρχήν, κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομματάκια.

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τρίβουμε τα τυριά.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε το μπέικον, χωρίς λάδι φυσικά.

Μόλις ροδίσει το μπέικον, προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει.

Λαδώνουμε μια ταρτιέρα και απλώνουμε τη ζύμη κουρού.

Τρυπάμε τη ζύμη σε αρκετά σημεία με ένα πηρούνι.

Απλώνουμε πάνω στη ζύμη το μπέικον με το κρεμμύδι, ρίχνουμε τον μαϊντανό και το πιπέρι.

Από πάνω ρίχνουμε τα τυριά μας.

Σε ένα μπωλ, χτυπάμε τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος και αδειάζουμε το μείγμα πάνω στην τάρτα.

Ψήνουμε την κις λορέν στους 200 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

Η κις λορέν είναι έτοιμη. Τη σερβίρουμε ζεστή και καλή μας όρεξη!

Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 

Σχόλια

Πολύ ωραία συνταγή. Εγώ δεν έβαλα μπέικον στο κις λορέν μου αλλά βγήκε μούρλια!!!


Βρείτε τις συνταγές μας παντού