Κουλουράκια κανέλας

Βαθμολογία: 
Υλικά συνταγής

Σε μια μέγαλη λεκάνη ρίχνουμε όλα τα  υλικά.

Πριν ρίξουμε την σόδα και το baking powder τα βάζουμε μέσα στο χύμο προσέχοντας γιατί αφρίζει!

Μόλις σταματήσει, το ρίχνουμε και αυτό στην λεκάνη, και αρχίζουμε να προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνοντας, μέχρι να γίνει μια μαλακιά ζύμη. Την αφήνουμε για λίγο και έπειτα δίνουμε στα κουλουράκια  μας το σχήμα που θέλουμε. 

Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί, και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς. 

Κατηγοριοποίηση συνταγής
Κατηγορία συνταγής: 
Χρόνος ψησίματος: 
Χρόνος προετοιμασίας: 
Μισή ωρίτσα προετοιμασία

Σχόλια

Θα δώσω 9/10 βαθμολογία.

Γιατί; Γιατί προτιμώ τα κουλουράκια πορτοκάλι, χεχεχε ;)

ΥΓ: Πείραξα λίγο το κείμενο σου για να φαίνεται καλύτερα :)

Προσθήκη νέου σχολίου

Μοιραστείτε το!