Κουλουράκια πασχαλινά

Βαθμολογία: 
Υλικά συνταγής

Κουλουράκια πασχαλινά που ξετρελαίνουν τα παιδάκια...

Καταρχήν κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.

Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε εναλάξ ένα αυγό με μία κουταλιά απο το αλεύρι και στο τέλος ρίχνουμε μία μια κουταλιά απο το αλεύρι. Ίσως χρειαστεί λίγο ακόμα αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη που να μην κολάει στα χέρια μας.

Πλάθουμε τα πασχαλινά μας κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και τα απλώνουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε την επιφάνεια των κουλουριών με λίγο κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Αφήνουμε τα πασχαλινά κουλουράκια να κρυώσουν και και κατόπιν τα φυλάμε σε κουτί μποσκότων.

Διατηρούνται για περίπου ένα μήνα.

Καλή επιτυχία!

Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Είδος Κουζίνας: 


Βρείτε τις συνταγές μας παντού