Σάλτσα μόκα

Βαθμολογία: 
Υλικά συνταγής

Σάλτσα σοκολάτας με γεύση μόκας!

Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα και προσθέτουμε τον καφέ και λίγο αλάτι στην άκρη του κουταλιού.

Χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει μία σάλτσα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις μας μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ακόμα καφέ για να την αραιώσουμε.

Η σάλτσα είναι έτοιμη!

Μπορούμε είτε να την χρησιμοποιήσουμε αμέσως είτε να την φυλάξουμε στο ψυγείο αφού όμως κρυώσει.

Για να την χρησιμοποιήσουμε από το ψυγείο την ζεσταίνουμε ελαφρά.

Την χρησιμοποιούμε στο σερβίρισμα γλυκών για να διακοσμήσουμε το πιάτο ή για να στολίσουμε τα γλυκά.

Κατηγοριοποίηση συνταγής
Κατηγορία συνταγής: 
Χρόνος ψησίματος: 
Χρόνος προετοιμασίας: 
10 λεπτά προετοιμασία

Προσθήκη νέου σχολίου

Μοιραστείτε το!


Βρείτε τις συνταγές μας παντού