2 κουταλάκια κύμινο

Από themelina54, 27 Φεβ 2011

Αυτή εδώ είναι η πιο απλή αλλά και πιο γευστική συνταγή για σουτζουκάκια σμυρνέικα.

Από giagia-eleni, 26 Αυγ 2009

Μια πολύ ωραία και παραδοσιακή συνταγή για σουτζουκάκια με ρυζάκι, είτε για κύριο πιάτο μια καθημερινή είτε για συνοδευτικό σε τραπέζι.

Από dimitris, 19 Αυγ 2009

Καταρχήν να έχετε υπόψην ότι για το κεμπάπ στην Τουρκία χρησιμοποιούν κυρίως κιμά από αρνί ανάμεικτο με απλό λίπος (συνήθως από την ουρά του αρνιού). Εμείς δεν ακολουθούμε αυστηρά αυτήν την παράδοση, για ευνόητους λόγους, αλλά φτιάχνουμε κάτι που μοιάζει προσθέτοντας μοσχαρίσιο κιμά.

Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε τον κιμά του αρνιού και του μοσχαριού, το βούτυρο, τον κορίανδρο, το κύμινο, το πιπέρι και λίγο αλάτι.

Οι νέες συνταγές μας