2 πιπεριές πράσινες

Από eleni, 10 Φεβ 2019

Το κατσικάκι στο φούρνο είναι μια ακόμα κλασική ελληνική συνταγή για κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι. Στην παρακάτω συνταγή, για τέσσερα άτομα, το μαγειρεύουμε σαν το «εξοχικό» ή «κλέφτικο» που σερβίρουν σε κάποια μαγαζιά με τυράκι φέτα, ντομάτα και πιπεριά. Μόνο που εμείς το ψήνουμε στη γάστρα μας και το αποτέλεσμα είναι απλά... έξοχο.  Το κρέας γίνεται σκέτο λουκούμι, γιατί παντρεύεται με όλες τις ωραίες γεύσεις και μυρωδιές. Και είναι εύκολη συνταγή. Δοκιμάστε τη!

Από mama-katerina, 7 Νοε 2018

Το αυθεντικό ιταλικό ριζότο απαιτεί έναν ξεχωριστό τρόπο μαγειρέματος και αυτή τη συνταγή θα δούμε εδώ, η οποία προϋποθέτει ένα συγκεκριμένο τύπο ρυζιού (το arborio).

Από eleni, 9 Σεπ 2009

Θα φτιάξουμε μια σαλάτα που μοιάζει με τη χωριάτική αλλά έχει λίγο πιο «μεσογειακή» γεύση. Είναι σούπερ όμως, θα το δείτε!

Οι νέες συνταγές μας