λιγο μοσχοκαρυδο

Από Ρεμί, 5 Δεκ 2020

Η αλμυρή τάρτα Κις Λορέν, έχει τις ρίζες της στη Γαλλία. Είναι τόσο χορταστική που μπορείτε να την απολαύστε για μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα, ακόμα και για brunch. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!

Από Ρεμί, 27 Νοε 2020

Μια συνταγή, με την οποία σίγουρα θα καταπλήξετε τους καλεσμένους σας. Φιλέτο με σάλτσα δενδρολίβανου και πουρέ μελιτζάνας. Ένα μοναδικό πιάτο με απίστευτους συνδυασμούς γεύσεων. Ιδανικό για τους λάτρεις του “καλού” φαγητού.

Από Ρεμί, 1 Σεπ 2020

Ένα είδος πουρέ που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα. Απολαυστική σάλτσα μήλου. Χρησιμοποιείται ως συνοδευτικό, καρύκευμα ακόμα και ως γλύκισμα. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 3 Ιουν 2020

Ένα νόστιμο και θρεπτικό φαγητό για όλη την οικογένεια. Σπανάκι με αγκινάρες και αρακά ογκρατέν. Μοναδικός συνδυασμός λαχανικών με κρέμα γάλακτος. Δοκιμάστε αυτό το πιάτο και δεν θα χάσετε!

Από ALEXANDRA, 17 Σεπ 2019

Αυτή εδώ η πρωτότυπη συνταγή για μπουρεκάκια με τυρί είναι μια έξυπνη λύση για ένα γευστικό σνακ, που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Το ενδιαφέρον είναι ότι χρησιμοποιούμε μπεσαμέλ μαζί με τα τυρία και τα μπουρεκάκια είναι έτοιμα σε μια ώρα. Δοκιμάστε την!

Από sevastaki, 22 Μαρ 2011

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ.

ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ.

ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΑ  ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ. ,(ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ).

Οι νέες συνταγές μας