Οι κολοκυθοανθοί είναι τα άνθη των κολοκυθιών. Τους βρίσκουμε σε λαϊκές, μανάβικα κλπ όταν είναι η εποχή τους. Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας τους λένε και κολοκυθολούλουδα ή κολοκυθοκορφάδες και φυσικά υπάρχουν δεκάδες συνταγές για να τους μαγειρέψετε. Εδώ θα δούμε μια συνταγή για γεμιστούς κολοκυθοανθούς με αυγό και φέτα, σκέτη μούρλια. Προσοχή: Διαλέγουμε κολοκύθια με όσο μεγαλύτερο άνθος μπορούμε.
μισό φλιτζάνι μπύρα
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Πασχαλινά κουλουράκια
Σκαλτσούνια νηστίσιμα
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Κοτόπουλο με Πιπεριές και Κρέμα Γάλακτος