Το Εκμέκ Κανταΐφι είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά αλλά και φημισμένα επιδόρπια της ελληνικής κουζίνας. Ενα σιροπιασμένο γλυκό που συνδυάζει το φύλλο καταΐφι με στρώσεις κρέμας και σαντιγί και φυστίκι ή αμύγδαλο από πάνω. Ειναι απλά ένα όνειρο και σχετικά εύκολο να το φτιάξουμε. Αυτή εδώ είναι η κλασική, σπιτική συνταγή για εκμέκ κανταϊφι.
Μισό φλιτζάνι βούτυρο
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Το τέλειο κουρκούτι για τηγανιτό μπακαλιάρο και τα μυστικά του
Σκορδαλιά με πατάτα, η αυθεντική και αξεπέραστη!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Μπακαλιάρος τηγανητός με τραγανό κουρκούτι
Μπακαλιάρος τηγανιτός με κουρκούτι
Βακαλάος στον φούρνο να γλείφεις τα δάχτυλά σου!
Μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο (μπουρδέτο)
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!