Συλλέκτης ροής

Ονειροκρίτης Ταγκό

Ονειροκρίτης - Παρ, 11/26/2021 - 14:14
Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο. Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι χορεύεις ταγκό αυτό γενικά... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ταγκό όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Δουλειά

Ονειροκρίτης - Παρ, 11/26/2021 - 14:14
Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Δουλειά όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Ποτάμι

Ονειροκρίτης - Τετ, 11/24/2021 - 13:14
Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού. Έτσι, αν ονειρευτείς ένα το ποτάμι που κυλά ήσυχα και ήρεμα τα νερά του, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ποτάμι όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Χρυσάφι, χρυσός

Ονειροκρίτης - Τετ, 11/24/2021 - 13:14
Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν. Αν δεις στο όνειρό σου χρυσάφι ή οποιοδήποτε... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Χρυσάφι, χρυσός όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Σκυλί, σκύλος

Ονειροκρίτης - Τετ, 11/24/2021 - 13:14
Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Ο σκύλος συμβολίζει την αγάπη και τη φιλία, την πίστη και την... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Σκυλί, σκύλος όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Παιδί, παιδιά

Ονειροκρίτης - Δευ, 11/22/2021 - 17:14
Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά... Γενικά, ο ονειροκρίτης λέει ότι αν δεν έχεις παντρευτεί και ονειρευτείς πολλά, γερά και καθαρά παιδιά να παίζουν αυτό... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Παιδί, παιδιά όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Πατέρας

Ονειροκρίτης - Παρ, 11/19/2021 - 17:14
Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Πατέρας όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Τετράδιο

Ονειροκρίτης - Παρ, 11/19/2021 - 17:14
Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου.  Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια,... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Τετράδιο όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Ψήσιμο ψωμιού

Ονειροκρίτης - Παρ, 11/19/2021 - 17:14
Μολονότι τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ευημερία, πλούτη και καλή υγεία, δε συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπετε στο όνειρο σας να ψήνετε ψωμί. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ψήσιμο ψωμιού όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Ελάφι

Ονειροκρίτης - Παρ, 11/19/2021 - 16:14
Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς. Αν είσαι παντρεμένη και ονειρευτείς ότι... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ελάφι όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Κουφέτα

Ονειροκρίτης - Παρ, 11/19/2021 - 16:14
Τα κουφέτα στο όνειρο τις περισσότερες φορές είναι σύμβολο χαράς και ευτυχίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως μπορεί να σημαίνουν και το αντίθετο... Ετσι, αν ονειρευτείς λευκά κουφέτα από βάφτιση ή... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Κουφέτα όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Άμμος

Ονειροκρίτης - Παρ, 11/19/2021 - 16:14
Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη. Αν δεις στο όνειρό σου στεγνή άμμο, σαν μια έρημο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Άμμος όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Τουαλέτα

Ονειροκρίτης - Παρ, 11/19/2021 - 16:14
Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τουαλέτα (αποχωρητήριο). Αν δεις στο όνειρό σου μια καθαρή τουαλέτα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, σημαίνει ότι θα έχεις καλά νέα. Αν ονειρευτείς ότι... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Τουαλέτα όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Γάμος

Ονειροκρίτης - Παρ, 11/19/2021 - 10:14
Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις τις οποίες... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Γάμος όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Άγγελος

Ονειροκρίτης - Παρ, 11/19/2021 - 10:14
Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία-  συμβολίζει τη... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Άγγελος όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Πεθαμένος, πεθαμένη (νεκρός)

Ονειροκρίτης - Τρί, 11/16/2021 - 13:14
Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πεθαμένο, αυτό σημαίνει καλό για σας και για την οικογένειά σας. Αν δείτε νεκρό έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος θα ζήσει πολλά... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Πεθαμένος, πεθαμένη (νεκρός) όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Η Νεράιδα Χρυσαλένα και η Μαγική Σπηλιά

Παραμύθια - Τετ, 11/10/2021 - 11:09
Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν όλες οι νεράιδες μαζί σε ένα λιβάδι που ξεκινούσε από την κορυφή ενός πανύψηλου βουνού και τελείωνε στους πρόποδες του. Στο ψηλότερο σημείο ήταν το βασίλειο των νεράιδων...
Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία καθώς και πολλά ακόμα παραμύθια για μικρούς και μεγάλους στο www.paidika-paramythia.gr.

Ονειροκρίτης Λάμπα

Ονειροκρίτης - Τετ, 11/10/2021 - 01:14
Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο. Κατ'αρχάς, οποιαδήποτε λάμπα δεις είτε ηλεκτρική, είτε πετρελαίου, είτε... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Λάμπα όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Ρούχα

Ονειροκρίτης - Τετ, 11/10/2021 - 01:14
Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ρούχα όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Πόλεμος

Ονειροκρίτης - Τετ, 11/10/2021 - 01:14
Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, λοιπόν,... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Πόλεμος όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.