Ονειροκρίτης

Subscribe to Ροή Ονειροκρίτης
Ενημερώθηκε: πριν από 1 ώρα 53 λεπτά

Ονειροκρίτης Ραβανί

Παρ, 10/08/2021 - 14:11
Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας. Έτσι στην περίπτωση που δεις... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ραβανί όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Γλυκοκοίταγμα

Παρ, 10/08/2021 - 14:11
Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή. Έτσι, αν... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Γλυκοκοίταγμα όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Καρκίνος

Παρ, 10/08/2021 - 14:11
Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Καρκίνος όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Κουζίνα

Παρ, 10/08/2021 - 14:11
Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία. Ειδικότερα, ο ονειροκρίτης λέει πως η παντρεμένη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως βρίσκεται μέσα σε μια κανονική κουζίνα που... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Κουζίνα όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Κατσαρόλα

Παρ, 10/08/2021 - 14:11
Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Κατσαρόλα όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Μαγείρεμα - Μάγειρας

Παρ, 10/08/2021 - 14:11
Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα. Το μαγείρεμα είναι μια πανάρχαια διαδικασία που εφαρμόζει ο άνθρωπος για να... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Μαγείρεμα - Μάγειρας όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Ρόδα

Παρ, 10/08/2021 - 14:11
Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Ρόδα όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Νερό

Παρ, 10/08/2021 - 14:11
Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες. Έτσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όταν το... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Νερό όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Αίμα

Παρ, 10/08/2021 - 14:11
Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι το αίμα στα όνειρά μας συμβολίζει τη ζωτικότητα μας αλλά πολλές φορές και τον φόβο, την οργή και γενικότερα τα πιο μύχια συναισθήματά μας. Αν δείτε όνειρο με αίμα να... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Αίμα όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.

Ονειροκρίτης Λαγός

Παρ, 10/08/2021 - 14:11
Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς. Γενικά ο λαγός στα όνειρα είναι καλό σημάδι, ειδικά αν δούμε... Διαβάστε την ερμηνεία στο Ονειροκρίτης Λαγός όπου θα βρείτε εκατοντάδες ερμηνείες ονείρων.