Η συνταγή για τα πιο νόστιμα και διαφορετικά πιροσκί που έχετε φάει ποτέ. Γεμίστε τα με πικάντικο κρέας και φτάστε τη γεύση σε άλλο επίπεδο. Θα τα λατρέψουν τα παιδιά σας!
Γλυκάνισο
Το Χριστόψωμο δηλαδή το «ψωμί του Χριστού» το έφτιαχναν στα σπίτια όλης της Ελλάδας, την παραμονή των Χριστουγέννων. Είναι ένα ψωμάκι που φτιάχνεται με ευλάβεια και συνήθως με ειδική μαγιά από ξερό βασιλικό, και μυρωδικά όπως γλυκάνισο και μαχλέπι ή μαστίχα. Στην Αρκαδία πάντως το φτιάχνουν με προζύμι. Γενικά, θεωρείται δύσκολο ψωμί γιατί θέλει αρκετό ζύμωμα και ξεκούραση για να φουσκώσει η ζύμη. Η κύρια διαφορά του Χριστόψωμου όμως από τα υπόλοιπα ψωμιά είναι η «διακόσμηση» της επιφάνειάς του με σταυρούς ή άλλα «πλουμίδια» όπως τα λένε...
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Ταλιατέλες Σισιλιέν, η ιταλική συνταγή για καλοφαγάδες
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Τι ειναι η Ζέα και το αλεύρι ζέας και ποιες ειναι οι πραγματικές ιδιότητές του;
Ρεβιθοκεφτέδες, η συνταγή από τη Σίφνο
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Μελιτζανοκεφτέδες καρυδάτοι πεντανόστιμοι!