μάλαθρο

Από Ρεμί, 31 Ιαν 2023

Το σφουγγάτο μας παραπέμπει στις υπέροχες νησιώτικες ομελέτες. Στη Χίο, όπως και σε κάποια άλλα νησιά, σφουγγάτα λένε αυτά τα τηγανητά «κεφτεδάκια». Η συγκεκριμένη συνταγή έχει ως βάση το μάλαθρο και είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Σερβίρετε τα ως μεζέ για ούζο η τσίπουρο και θα μας θυμηθείτε!

Από Ρεμί, 6 Φεβ 2022

Μια υπέροχη και πεντανόστιμη συνταγή για όλες τις περιστάσεις. Κουτσουνάδες με χταπόδι από τη Χίο. Οι κουτσουνάδες είναι χόρτα από τα οποία βγαίνουν οι παπαρούνες. Ο συνδυασμός τους με το χταποδάκι είναι απλά μοναδικός!

Οι νέες συνταγές μας