Ταλιατέλες με κιμά, μανιτάρια και φασκόμηλο

Από giagia-eleni, 29 Ιούνιος, 2017
Μερίδες

Αυτή εδώ είναι μια καταπληκτική συνταγή για ταλιατέλες με ελαφριά και μυρωδάτη σάλτσα από κιμά, μανιτάρια και φασκόμηλο. 

Εκτέλεση Συνταγής

Αρχικά, σε μια κατσαρόλα, σωτάρουμε τον κιμά στο ελαιόλαδο. 

Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, τα πράσα και τα μανιτάρια και αφήνουμε να σωταριστούν για 4-5 λεπτά. Μόλις τα δούμε να μαραίνονται, τα σβήνουμε με το λευκό κρασί. 

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ντοματάκι, το φασκόμηλο,  αλάτι και πιπέρι, και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 10 λεπτά.

Παράλληλα, βράζουμε τις ταλιατέλες. Μόλις είναι έτοιμες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με την σάλτσα. 

Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε τις ταλιατέλες να δέσουν με τον κιμά και τα μανιτάρια. 

Σερβίρουμε τις ταλιατέλες με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα  και καλή μας όρεξη!

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.6 (15 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας

Οι νέες συνταγές μας