Κερκυραϊκή Κουζίνα

Από Ρεμί, 25 Φεβρουάριος, 2021

Μια συνταγή από το νησί της Κέρκυρας, για ένα πολύ δροσιστικό επιδόρπιο που θα σας αρέσει πολύ. Το πιο απολαυστικό γλυκό με γιαούρτι και ζαχαρούχο γάλα. Ελαφρύ και εύκολο. Η συνταγή είναι για 5 μπολάκια. Δοκιμάστε το!

Από eleni, 31 Αύγουστος, 2009

Ο κόκορας παστιτσάδα είναι μια κλασική επτανησιακή συνταγή για να την απολαύσετε στο κυριακάτικο τραπέζι. Αρκεί να έχετε τον κόκκορα βέβαια!

Από ALEXANDRA, 23 Αύγουστος, 2009

Χτυπάμε τα φιλετάκια με ένα σφυράκι για να ανοίξουν και να λεπτύνουν, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε.

Ρίχνουμε αλατάκι πιπεράκι και τα πασπαλίζουμε με αλεύρι. Τα τσιγαρίζουμε στο καυτό βούτυρο, τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε ένα χαρτί κουζίνας για λίγο.

Βάζουμε σε ένα τηγανάκι το ελαιόλαδο, λίγο νεράκι και το ξύδι και ρίχνουμε τα φιλετάκια. Τα σιγοβράζουμε για λίγο ανακατεύοντας τα. Τα βγάζουμε απο το τηγανάκι και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με φαρδύ πάτο.

Οι νέες συνταγές μας