Το Γουασάμπι (wasabi), το επονομαζόμενο και χρένο της Ιαπωνίας, είναι μια παχιά, πρασινόχρωμη και έντονη σε γεύση πάστα που τρώμε συνήθως με το σούσι. Όμως η αλήθεια είναι πως το wasabi που αγοράζουμε στα καταστήματα τροφίμων αλλά και αυτό που καταναλώνουμε στα εστιατόρια... δεν είναι αληθινό.
Γουασάμπι
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Το τέλειο κουρκούτι για τηγανιτό μπακαλιάρο και τα μυστικά του
Σκορδαλιά με πατάτα, η αυθεντική και αξεπέραστη!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Μπακαλιάρος τηγανητός με τραγανό κουρκούτι
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Μπακαλιάρος τηγανιτός με κουρκούτι
Βακαλάος στον φούρνο να γλείφεις τα δάχτυλά σου!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο (μπουρδέτο)