Ο χαλβάς είναι παραδοσιακό γλυκό της Σαρακοστής. Δείτε τους σημαντικότερους λόγους για να απολαμβάνουμε τον χαλβά είτε από ταχίνι είτε από σιμιγδάλι, όλες τις ημέρες του χρόνου.
Σαρακοστή
Γιατί τρώμε μπακαλιάρο στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου και γιατί προτιμάμε τον παστό μπακαλιάρο; Και γιατί τον τηγανίζουμε; Εδώ προσπαθούμε να δώσουμε μερικές απαντήσεις.
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Πασχαλινά κουλουράκια
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Σούπα ποντιακή με σαλιγκάρια
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Σάλτσα σοκολάτας