PT0M

Συνταγές που δεν χρειάζονται μαγείρεμα ή ψήσιμο!

Από Ρεμί, 23 Ιουν 2023

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και φτιάξτε στο λεπτό το πιο απολαυστικό μιλκσέικ με παγωτό. Πανεύκολο και άκρως δροσιστικό!Ειδικά τα παιδιά θα το λατρέψουν!

Από Ρεμί, 4 Νοε 2021

Σας αρέσουν τα αποξηραμένα τρόφιμα; Μήπως ψάχνετε συνεχώς νέες ιδέες; Τότε πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα σπιτικά ντοματάκια. Χρήσιμα για τις παρασκευές σας αλλά και ως μεζές. Είναι μοναδικά!

Από Μαρακι, 27 Μαρ 2020

Ψάχνετε μήπως για μια σως για να συνοδεύσετε ένα γεύμα, να την χρησιμοποιείται σε ένα σάντουιτς, ή ακόμα να την καταναλώσετε σκέτη μαζί με λίγο ψωμάκι; Μην αγχώνεστε σας έχω την λύση, η συνταγή μας για τυροκαυτερή είναι αυτό που χρειάζεστε. Είναι εύκολη, γρήγορη και χρειάζονται μόνο λίγα υλικά για να την φτιάξετε. Θα την λατρέψετε!

Από Μαρακι, 17 Δεκ 2019

Αυτή εδώ η συνταγή είναι για ένα ποτό που έρχεται από πολύ μακρυά, το Εγκ νογκ! Ένα ποτό από τον μακρινό Καναδά που είναι νόστιμο και απολαυστικό, μέσα στην γλυκάδα και κατάλληλο για αυτές τις ζαχαρένιες μέρες. Και μαντεψτε τι; Είναι τόσο εύκολο και γρήγορο στην προετοιμασία του που θα το αναζητάτε όλο τον χρόνο. Θα το λατρέψετε!

Από ALEXANDRA, 16 Δεκ 2019

Η βινεγκρέτ είναι μια σάλτσα για ντρέσινγκ με γαλλική προέλευση και φινέτσα που παρασκευάζεται με ανάμειξη ελαιόλαδου με κάποιο όξινο υγρό, όπως το ξύδι ή ο χυμός λεμονιού. Υπάρχουν όμως πολλές παραλλαγές, όπως θα δούμε, καθώς μπορούμε να βελτιώσουμε το μείγμα με αλάτι, βότανα και μπαχαρικά. Εδώ θα δούμε πως να φτιάξουμε μια γευστικότατη σπιτική βινεγκρέτ καθώς και τις διάφορες παραλλαγές της.

Από Ρεμί, 16 Δεκ 2019

Ψάχνετε μια συνταγή για να συνοδέψετε τα ορεκτικά στο τραπέζι σας; Εδώ θα βρείτε μια ωραία λύση. Δροσερή σαλάτα με ρόκα, ντοματούλα και κατσικίσιο τυράκι. Θα σας ανοίξει την όρεξη!

Από litsa, 4 Σεπ 2019

Η σημερινή συνταγή μας για ζύμη σφολιάτας, είναι μια παραδοσιακή συνταγή. Μπορεί η διαδικασία να φαντάζει μπελαλίδικη, άλλα το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Μια σφολιάτα τόσο τραγανή και μαλακή που θα μας θυμίσει το κλασσικό φύλλο της γιαγιάς!

Οι νέες συνταγές μας