Διαφορετικά σνίτσελ με μουστάρδα και πράσα

Υλικά συνταγής

Μια συνταγή για σνίτσελ που θα αγαπήσετε. Με πράσα και μουστάρδα, τα σνίτσελ σας θα γίνουν μοναδικά. Μπορεί να ακούγεται σύνθετο όμως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!

Υλικά συνταγής

  • 1 ποτ. κρασί, λευκό
  • 1 φλ.τσ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 μισή κιλό πράσα  
  • 1 κιλό κρέας, κομμένο σε λεπτές φέτες σνίτσελ
  • 2 κρεμμύδια, τριμμένα
  • 1 κ.γλ. μουστάρδα

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, σοτάρουμε σε κατσαρόλα το κρέας και τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο.

Όταν σοταριστούν, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε το φαγητό για μισή ώρα περίπου.

Έπειτα, προσθέτουμε τα πράσα, σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά, για 45 λεπτά περίπου.

Προς το τέλος και συγκεκριμένα 5 λεπτά πριν αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, διαλύουμε τη μουστάρδα και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Σερβίρουμε το φαγητό μας με ρύζι πιλάφι.

Άλλες συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 1)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: