Ομελέτα με ψωμί, μπέικον και κρεμμυδάκι

Συνταγή από Ρεμί | Ενημερώθηκε στις 02/08/2023

H ομελέτα είναι πάντα το γρήγορο και το πιο εύκολο φαγητό της ημέρας. Έχετε δοκιμάσει ποτέ να τη φτιάξετε με ψωμί, μπέικον και κρεμμυδάκι; Το αποτέλεσμα είναι απλά θεϊκό!

Υλικά συνταγής

  • 1 φέτα ψωμί (30 γρ.)
  • 50 γρ. μπέικον
  • 15 γρ. βούτυρο
  • 100 γρ. τυρί
  • 8 αυγά
  • Αλάτι
  • 40 γρ. βούτυρο
  • Κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, κόβουμε το μπέικον και το ψωμί σε κύβους και τα ροδίζουμε στο καυτό βούτυρο.

Κόβουμε το τυρί σε κύβους.

Στη συνέχεια, χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και τα αναμειγνύουμε με το ψωμί, το μπέικον και το τυρί.

Κατόπιν, καίμε 40 γραμμάρια βούτυρο σε ένα τηγάνι και ψήνουμε δύο ομελέτες.

Τέλος, διπλώνουμε τις ομελέτες στη μέση και τις σερβίρουμε πασπαλισμένες με ψιλο-κομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.

Η ομελέτα μας είναι έτοιμη.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Η ομελέτα αυτή τρώγεται και κρύα.

Δείτε και αυτές τις συνταγές για ομελέτα

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 5 (2 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας

Οι νέες συνταγές μας