Υλικά Συνταγής
Ένα φαγητό, σκέτη άνοιξη! Δοκιμάστε αυτό το υπέροχο αρνάκι με γιαούρτι και αγκινάρες πάση θυσία! Ο συνδυασμός των υλικών είναι απλά μοναδικός. Ότι πρέπει για ένα κυριακάτικο γεύμα.
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό αρνάκι, τεμαχισμένο σε μερίδες
- 12 αγκινάρες, καλά καθαρισμένες
- 1 κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Μισό γιαούρτι Family Φάγε
- 4 αυγά, χτυπημένα σε ομελέτα
- Λίγη ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Πρώτα βάζουμε σε ένα ταψί το αρνάκι.
Το λαδώνουμε, το αλατοπιπερώνουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε τη ρίγανη.
Κατόπιν το ψήνουμε στο φούρνο περίπου για 3/4 της ώρας.
Μετά, βάζουμε στο ταψί τις αγκινάρες και σ’ ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μέσα στο γιαούρτι.
Τέλος, περιχύνουμε με το μείγμα το αρνί και τις αγκινάρες και ψήνουμε για 3/4 της ώρας.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Για έξτρα γεύση μπορούμε να προσθέσουμε στο φαγητό μας και λίγο κόλιανδρο.
Δείτε και αυτές τις συνταγές για αρνάκι
- Πεντανόστιμο αρνάκι κλέφτικο σε γιαούρτι
- Αρνάκι στο φούρνο, με μαμαδίστικη συνταγή!
- Αρνάκι με πουρέ μελιτζάνας, όνειρο!
- Νόστιμο αρνάκι πριντανιέρ
- Πεντανόστιμο αρνάκι ραγού
- Πεντανόστιμο αρνάκι Κασσανδρινό με ρύζι