Γραβιέρα με μέλι, ο κρασομεζές από την Κρήτη

Από ALEXANDRA, 7 Αύγουστος, 2009
Μερίδες

Θα κόψουμε τη γραβιέρα αφού την καθαρίσουμε σε μπαστουνάκια.  Θα την απλώσουμε σε μια πιατέλα και από πάνω θα ρίξουμε μπόλικο μέλι.
Στην Κρήτη τη σερβίρουν για να ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο των καλεσμένων τους και τους ίδιους....

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.7 (9 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας
Κατηγορία συνταγής
Βασικά υλικά

Οι νέες συνταγές μας