Γραβιέρα με μέλι, ο κρασομεζές από την Κρήτη

Συνταγή από ALEXANDRA | Ενημερώθηκε στις 08/03/2022

Θα κόψουμε τη γραβιέρα αφού την καθαρίσουμε σε μπαστουνάκια.  Θα την απλώσουμε σε μια πιατέλα και από πάνω θα ρίξουμε μπόλικο μέλι.
Στην Κρήτη τη σερβίρουν για να ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο των καλεσμένων τους και τους ίδιους....

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.7 (9 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας
Κατηγορία συνταγής
Βασικά υλικά

Οι νέες συνταγές μας