Χοιρινή τηγάνια στο άψε-σβήσε!

Υλικά συνταγής

Αυτή εδώ είναι μια συνταγή για την πιο γρήγορη χοιρινή τηγανιά που έχετε δει ποτέ σας. Έτοιμη μόλις σε λίγα λεπτά. Χρειάζονται μόνο λίγα υλικά και ελάχιστος χρόνος αναμονής, για ένα εξαίσιο αποτέλεσμα. Ένα αγαπημένο πιάτο, που αξίζει να το μοιραστείτε με την οικογένεια. Θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι και είμαι σίγουρη ότι θα το βάλετε μέσα στη λίστα με τα αγαπημένα σας πιάτα.

Υλικά Συνταγής

  • 1 κιλό χοίρινο, για τηγανιά κομμένο σε κύβους
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
  • μαυροπίπερο
  • αλάτι
  • ρίγανη

Εκτέλεση Συνταγής

Αρχικά σε ένα τηγάνι καίμε το λάδι μας.

Ρίχνουμε τα κομμάτια του κρέατος και τα αφήνουμε μέχρι να ροδίσουν.

Μόλις ροδίσουν καλά, τα σβήνουμε με το κρασί και τα σκεπάζουμε, αφήνοντας τα να βράσουν και να μαλακώσουν.

Όταν το κρέας μας είναι έτοιμο, προσθέτουμε και τα μπαχαρικά και το αφήνουμε μόνο του με το λάδι του.

Μόλις είμαστε σίγουροι ότι είναι έτοιμο, και έχει ψηθεί καλά, το τραβάμε από την φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.

Τόσο απλά και γρήγορα το πιάτο μας είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

Καλή μας όρεξη!

Συμβουλές για τη τηγανιά μας

  • Για ένα πιο χορταστικό αποτέλεσμα μπορούμε να συνοδεύσουμε το φαγητό μας με λαχταριστές πατατούλες.
  • Εάν θέλουμε μπορούμε πριν ρίξουμε το κρέας στο τηγάνι να τσιγαρίσουμε λίγο κρεμμυδάκι πρώτα!
  • Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε wok για το τηγάνισμα μας.

Άλλες συνταγές με κρέας:

 

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.5 (Ψήφοι: 2)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Βασικά υλικά: 
Είδος Κουζίνας: