
Πανεύκολο και πολύ αφράτο κέικ βανίλιας. Στο μπόλ του μίξερ βάζουμε το αλεύρι με την ζάχαρη και αρχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με την εξής σειρά: πρώτα την βανίλια, μετά τα αυγά μετά το βούτυρο, το τυρί κρέμα και τέλος το γάλα. Συνολικά χτυπάμε όλα τα υλικά για 4 λεπτά στην μέτρια ταχύτητα. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμ καλά μια φόρμα για κέικ και αδειάζουμε την ζύμη . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περιπου προσέχοντας μην μαυρίσει η επιφάνεια. Για να σιγουρευτούμε οτι το κέικ έχει ψηθεί τρυπάμε με ένα μαχαίρι το κεικ και αυτό πρέπει να βγαίνει στεγνό. Το κέικ βανίλιας είναι έτοιμο.