Κέικ βανίλιας

Υλικά συνταγής

Πανεύκολο και πολύ αφράτο κέικ βανίλιας. Στο μπόλ του μίξερ βάζουμε το αλεύρι με την ζάχαρη και αρχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με την εξής σειρά: πρώτα την βανίλια, μετά τα αυγά μετά το βούτυρο, το τυρί κρέμα και τέλος το γάλα. Συνολικά χτυπάμε όλα τα υλικά για 4 λεπτά στην μέτρια ταχύτητα. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμ καλά μια φόρμα για κέικ και αδειάζουμε την ζύμη . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περιπου προσέχοντας μην μαυρίσει η επιφάνεια. Για να σιγουρευτούμε οτι το κέικ έχει ψηθεί τρυπάμε με ένα μαχαίρι το κεικ και αυτό πρέπει να βγαίνει στεγνό. Το κέικ βανίλιας είναι έτοιμο.

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.6 (Ψήφοι: 5)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Είδος Κουζίνας: 
Διαδώστε: