Υλικά Συνταγής
Μερίδες
Μια διαφορετική συνταγή που είναι όμως πεντανόστιμη. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ξανά αυτή την Κινέζικη σούπα με ζυμαρικά και καβουρόψιχα, μην χάνετε χρόνο! Συνδυάζει διαφορετικές γεύσεις και τρώγεται ευχάριστα. Θα την λατρέψετε!
Υλικά συνταγής
- 1 καρότο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 350 γρ. καλαμπόκι, γλυκό
- 250 γρ. καβουρόψιχα και γαρίδες, καθαρισμένες
- 3 κ.σ. σησαμέλαιο
- 1 κλωνί σέλινο, ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά, σε ρόμβους
- 1 λίτ. καυτό νερό με 2 κύβους λαχανικών
- 150 γρ. noodles
- 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- Φύλλα σέλινου
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο και σοτάρουμε το καρότο, το σέλινο και την πιπεριά ανακατεύοντας συνεχώς.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και τα ζυμαρικά και βράζουμε για άλλα 3 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Κατόπιν προσθέτουμε το καλαμπόκι, τις γαρίδες και την καβουρόψιχα και βράζουμε για 2 με 3 λεπτά ακόμη.
Τέλος, μόλις ετοιμαστεί η σούπα μας γαρνίρουμε με φύλλα σέλινου και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Εναλλακτικά μπορούμε να γαρνίρουμε τη σούπα μας με φύλλα κόλιανδρου.
Άλλες συνταγές για σούπα
- Αυγοκοτόσουπα, Κινέζικη Συνταγή Για Θρεπτική Σούπα
- Φακές σούπα
- Ταϊλανδέζικη σούπα με καβούρι και καρύδα
- Γκασπάτσο, η τέλεια κρύα σούπα από την Ισπανία!
- Ποτάζ παρμεντιέ, η κλασική γαλλική σούπα του χειμώνα