Κρασομεζές από την Κρήτη

Υλικά συνταγής

Θα κόψουμε την γραβιέρα αφού την καθαρίσουμε σε μπαστουνάκια.  Θα την απλώσουμε σε μια πιατέλα και από πάνω θα ρίξουμε μπόλικο μέλι.

Στην Κρήτη την σερβίρουν για να ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο των καλεσμένων τους και τους ίδιους....

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.7 (Ψήφοι: 7)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: 
Κατηγορία συνταγής: