Υλικά Συνταγής
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ.
ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ.
ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ. ,(ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ).
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ, ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥς 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
*ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΚΡΕΜΑ*