Μεσογειακή σάλτσα

Υλικά συνταγής

Ξεφλουδίζουμε και βγάζουμε τους σπόρους από την ντομάτα και την κόβουμε σε μικρά κυβάκια.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε στην ντομάτα.

Μετά ψιλοκόβουμε το πράσινο μέρος του πράσου, καθώς και τις πιπεριές (από τις οποίες καθαρίζουμε τους σπόρους) και τα προσθέτουμε στο μείγμα.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε το πατέ, το πιπέρι, το αλάτι και ραντίζουμε ελαφρά με το ελαιόλαδο.

Τέλος, πριν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό στη σάλτσα μας...

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.7 (Ψήφοι: 3)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Είδος Κουζίνας: