Υλικά Συνταγής
Η πιο εύκολη συνταγή για μπάρες σοκολάτας, από τις οποίες δεν πρέπει να λείπουν οι ξηροί καρποί.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το καλαμποκέλαιο.
Παίρνουμε ένα ορθογώνιο μεγάλο ταψί και στρώνουμε στον πάτο του αντικολλητικό χαρτί.
Απλώνουμε τα καρύδια, τα αμύγδαλα και τα ξερά φρούτα στο ταψί.
Περιχύνουμε με τη σοκολάτα και την απλώνουμε ομοιόμορφα.
Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει για λίγο, και στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα βγάζουμε το ταψί από το ψυγείο και το κόβουμε σε μικρά ορθογώνια κομμάτια.
Για να διατηρηθεί το βάζουμε σε κουτί από μπισκότα.
Οι μπάρες σοκολάτας είναι έτοιμες.