Νόστιμες κρέπες με ανθότυρο και μέλι

Υλικά συνταγής

Μια διαφορετική συνταγή που θα σας αρέσει πολύ. Νόστιμες κρέπες με ανθότυρο και μέλι. Απόλαυση σε κάθε μπουκιά. Ο συνδυασμός του ανθότυρου με το μέλι θα απογειώσει την γεύση. Δοκιμάστε τες και δεν θα χάσετε!

Υλικά συνταγής  

  • 10 - 12 κρέπες
  • 250 γρ. ανθότυρο
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 80 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.σ. κονιάκ
  • Μισό φλ.τσ. αμύγδαλα, ψιλοκομμένα και ξεφλουδισμένα
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • Λίγο βούτυρο λιωμένο, για το ψήσιμο
  • Μέλι, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, λιώνουμε καλά το ανθότυρο με πιρούνι.

Το αναμειγνύουμε, με όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Στην συνέχεια, γεμίζουμε με 2-3 κουταλιές της σούπας από μείγμα, την κάθε κρέπα.

Τις τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου, για 20 λεπτά περίπου.

Τέλος, τις βγάζουμε, τις σερβίρουμε χλιαρές ή κρύες και τις περιχύνετε με το μέλι.

Καλή απόλαυση!

Συμβουλές

  • Για έξτρα νοστιμιά, μπορούμε να περιχύσουμε την κρέπα με σιρόπι πέρα από μέλι.

Άλλες συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.5 (Ψήφοι: 2)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: