Σουβλάκια με γαριδούλες και πιπεριές, μια καυτερή νοστιμιά

Υλικά συνταγής

Αυτή εδώ η συνταγή για σουβλάκια με γαριδούλες και καυτερές πιπεριές, είναι μια πρωτότυπη λύση, εάν ψάχνετε για ένα υγιεινό, απολαυστικό αλλά και πιπεράτο γεύμα! Θα χρειαστείτε μόνο λίγα υλικά και μέσα σε αυτά ένα συστατικό έκπληξη θα κάνει την διάφορα σε ολόκληρο το πιάτο.

Υλικά Συνταγής

  • Φρέσκιες γαρίδες (καθαρισμένες)
  • Πράσινες καυτές πιπεριές
  • 1 φρέσκο τζιντζερ ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
  • λίγο βούτυρο

Εκτέλεση Συνταγής

Αρχικά χαράσσουμε τις πιπερίτσες μας κατά μήκος και αφαιρούμε πολύ προσεκτικά τους σπόρους.

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το βασιλικό με το τζιντζερ.

Στη συνέχεια, παίρνουμε μια-μια πιπερίτσα και βάζουμε στο εσωτερικό της μια γαριδούλα, αφού όμως πρώτα την έχουμε περάσει από το μείγμα του βασιλικού που φτιάξαμε προηγουμένως.

Τέλος περνάμε την κάθε γεμιστή πιπεριά σε ένα σουβλάκι και ψήνουμε στο γκριλ για 5-6 λεπτάκια περίπου.

Μόλις τα σουβλάκια μας ψηθούν καλά, τα σερβίρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα και είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

Καλή μας όρεξη!

Συμβουλές για τα σουβλάκια μας:

  • Σε κάθε σουβλάκι καλό θα ήταν να βάλουμε δυο γεμιστές πιπεριέρες, ώστε να ψηθούν καλύτερα.
  • Μπορούμε να συνοδέψουμε τα σουβλάκια μας με λίγη σος σόγιας και τραγανές πατάτες φούρνου.

Δείτε κι αυτές τις συνταγές:

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 2)
Κατηγοριοποίηση συνταγής