Υλικά Συνταγής
Μετά από μια κουραστική μέρα, σκεφτείτε ένα πιάτο που συνδυάζει την άνεση του σπιτικού φαγητού με την κομψότητα ενός εστιατορικού πιάτου. Ταλιατέλες με κεφτεδάκια σε σάλτσα, η απόλυτη συνταγή! Η σάλτσα αγκαλιάζει τα ζουμερά κεφτεδάκια, φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά. Και οι φαρδιές ταλιατέλες απορροφούν όλη αυτή τη νοστιμιά, δημιουργώντας μια ακαταμάχητη εμπειρία γεύσης. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας με αυτό το πιάτο που θα μείνει αξέχαστο!
Υλικά συνταγής
- 500 γρ. κιμά μοσχάρι
- Μισό φλ.τσ. φρυγανιά
- Κρεμμύδι, τριμμένο
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- Λίγο θυμάρι, αποξηραμένο
- 1 ασπράδι αυγού
- 2 -3 κ.σ ελαιόλαδο
- 500 γρ. ταλιατέλες
Για τη σάλτσα
- 600 γρ. ντομάτες, ψιλοκομμένες
- Μισό φλ. νερό
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά φτιάχνουμε τα κεφτεδάκια.
Ζυμώνουμε όλα τα παραπάνω υλικά μαζί και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια.
Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε κατσαρόλα και βράζουμε για 15 λεπτά να πυκνώσει.
Έπειτα ρίχνουμε τα κεφτεδάκια στην σάλτσα.
Βράζουμε για 20 λεπτά.
Τέλος βράζουμε τα ζυμαρικά και σερβίρουμε με σάλτσα και κεφτεδάκια.
Οι ταλιατέλες με κεφτεδάκια σε σάλτσα είναι έτοιμες.
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Για έξτρα νοστιμιά σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Δείτε και αυτές τις συνταγές για ταλιατέλες
- Ταλιατέλες με κολοκυθάκια και πιπεριές, λαχταριστή πολυχρωμία!
- Ταλιατέλες με μπέικον και φρέσκα κρεμμυδάκια
- Ταλιατέλες με σπανάκι και κρέμα γάλακτος
- Ταλιατέλες Σισιλιέν, η ιταλική συνταγή για καλοφαγάδες
- Σουφλέ με ταλιατέλες
- Ταλιατέλες με κιμά, μανιτάρια και φασκόμηλο