Θεσπέσια ομελέτα με μπέικον, κρεμμύδι και δεντρολίβανο

Υλικά συνταγής

Μια συνταγή που θα αγαπήσετε. Θεσπέσια ομελέτα με μπέικον, κρεμμύδι και δεντρολίβανο. Εύκολη και πολύ νόστιμη. Απολαύστε την κάθε ώρα της ημέρας.  

Υλικά συνταγής

  • 6 αυγά
  • 80 γρ. μπέικον
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, ξερό
  • Δεντρολίβανο, φρέσκο
  • Βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Πρώτα, καθαρίζουμε και κόβουμε κατά μήκος σε πολύ λεπτές φέτες το κρεμμύδι και το σοτάρουμε με λίγο βούτυρο, μέχρι να γίνει τραγανό και να πάρει ωραίο χρώμα.

Καθαρίζουμε το τηγάνι με χαρτί κουζίνας και βάζουμε το μπέικον ψιλοκομμένο χωρίς ελαιόλαδο ή βούτυρο, μέχρι να ροδίσει και να γίνει πολύ τρανό.

Στη συνέχεια, χτυπάμε τα αυγά ελαφρά και βάζουμε αλάτι και πιπέρι.

Προσθέτουμε τα φυλλαράκια του δενδρολίβανου, το κρεμμύδι, το μπέικον και ανακατεύουμε καλά.

Έπειτα, σε ένα μικρό τηγανάκι (σαν αυτά που φτιάχνουμε pancakes) βάζουμε λίγο βούτυρο και ψήνουμε μια-μια τις ομελέτες μας, πολύ λεπτές σαν pancakes.

Κάθε φορά, καθαρίζουμε το τηγάνι με χαρτί κουζίνας και βάζουμε νέο βούτυρο.

Τις διατηρούμε ζεστές, μέχρι να ετοιμαστούν όλες.

Τέλος, τις σερβίρουμε τη μια πάνω στην άλλη.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Για ξεχωριστούς συνδυασμούς, μπορούμε να συνοδεύουμε τις ομελέτες με μαρμελάδα ή ζελέ μελιού με δενδρολίβανο.

Σχετικές συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 2)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: