Τυροκαυτερή

Υλικά συνταγής

Η τυροκαυτερή είναι μια ελληνική συνατγή που δεν λείπει σχεδόν ποτέ απο τραπέζι με κρεατικά.

Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ εύκολα και υγιεινά

Τηγανίζουμε τις πιπεριές στο λάδι και τις ξεφλουδίζουμε. Προσοχή: Το λάδι που χρησιμοποιήσαμε δεν το πετάμε, θα το χρησιμοποιήσουμε!

Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το ξύδι με τις πιπεριές μέχρι να λιώσουν.

Συνεχίζουμε προσθέτοντας το τυρί και λίγο λίγο το ελαιόλαδο.

Μόλις τα υλικά ενοποιηθπύν σταματάμε το χτύπημα. Δεν πρέπει να το χτυπήσουμε πολύ. Αν παρόλα αυτά χτυπηθεί αρκετά, μπορέίτε να το διορθώσετε χτυπόντας το στο μίξερ με 2 κουταλιές γάλα μέχρι να μαλακώσει.

Συνοδεύει πιάτα με κρέας και όχι μόνο.

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 9)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Είδος Κουζίνας: 

Βρείτε τις συνταγές μας παντού

Διαδώστε: