Βασική συνταγή για γλάσο λευκής σοκολάτας

Υλικά συνταγής

Η βασική συνταγή που θα εμπλουτίσει τις παρασκευές σας. Γλάσο λευκής σοκολάτας. Δοκιμάστε οπωσδήποτε να το χρησιμοποιήσετε για τα γλυκά σας και δε θα χάσετε!

Υλικά συνταγής

  • 180 γρ. λευκή σοκολάτα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 5 κ.σ. βούτυρο, ανάλατο
  • 110 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 6 κ.σ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση συνταγής

Πρώτα, λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε πυρίμαχο μπολ, πάνω από κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει.

Αποσύρουμε το μπολ από τη φωτιά και ρίχνουμε τη ζάχαρη άχνη, λίγη κάθε φορά, χτυπώντας με το σύρμα.

Έπειτα, σε άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει και προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας.

Τέλος, αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει, ανακατεύοντας τακτικά μέχρις ότου αρχίζει να πήζει.

Το χρησιμοποιούμε αμέσως.

Το γλάσο λευκής σοκολάτας είναι έτοιμο.

Καλή επιτυχία!

Σχετικές συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 2)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Είδος Κουζίνας: