Βασιλόπιτα

Υλικά συνταγής
Βασιλόπιτα

Μια καταπληκτική συνταγή για την παραδοσιακή βασιλόπιτα!

Στο μπολ του μιξερ ανακατεύουμε την ζάχαρη με το βούτυρο. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και τα αυγά και ανακατεύουμε.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι, την βανίλια και την κανέλα και τα προσθέτουμε σιγά σιγά στο μίξερ. Στο τέλος προσθέτουμε τα καρύδια, τα φρουτάκια γλασέ και τις σταφίδες.

Χτυπάμε όλα τα υλικά για 3 λεπτα.

Βουτυρώνουμε καλά μια φόρμα για κέικ και αδειάζουμε μέσα το μίγμα.
Μην ξεχάσετε σε αυτό το στάδιο να βάλετε το φλουρί, τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο.

Ψήνουμε το κεικ στους 175 βαθμούς για 1 ώρα. Για να δούμε αν ψήθηκε, βουτάμε ένα μαχαίρι στο κεικ και αυτο θα πρέπει να βγεί "καθαρό".

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε την βασιλόπιτα!

Η βασιλόπιτα μας είναι έτοιμη!

Χρόνια Πολλά!

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.7 (Ψήφοι: 3)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: