Βραστό ψαράκι με μαγιονέζα, πανεύκολο!

Υλικά συνταγής

Αυτή εδώ η συνταγή για βραστό ψάρι με μαγιονέζα, αποτελεί μια γαστρονομική πανδαισία καθώς το αποτέλεσμα είναι γευστικότατο και εντυπωσιάζει κάθε λάτρη της ποιοτικής κουζίνας! Ακόμα να το δοκιμάσετε;

Υλικά Συνταγής

  • 1 ψάρι μεγάλο (συναγρίδα, φαγκρί) καθαρισμένο
  • 7 φλιτζάνια νερό
  • 3/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 5 καρότα
  • 3 ρίζες σέλινο
  • 3 κρεμμύδια
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 3 πατάτες
  • μαγιονέζα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Κατ'αρχάς καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια το ψαράκι της επιλογής μας.

Βάζουμε τα λαχανικά με το νερό να βράσουν, τα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη δάφνη.

Μόλις τα λαχανικά πάρουν μια βράση, ρίχνουμε το ψάρι μας.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 45 λεπτά περίπου.

Μόλις γίνει και μαλακώσει το σερβίρουμε σε μια πιατέλα και το συνοδεύουμε με μαγιονέζα.

Και τέλος, το ψάρι μας είναι έτοιμο να καταπλήξει εμάς και τα στομάχια μας.

Καλή μας απόλαυση!

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 1)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: 
Κατηγορία συνταγής: