Υλικά Συνταγής
Μερίδες
Η συνταγή για τα πιο νόστιμα και διαφορετικά πιροσκί που έχετε φάει ποτέ. Γεμίστε τα με πικάντικο κρέας και φτάστε τη γεύση σε άλλο επίπεδο. Θα τα λατρέψουν τα παιδιά σας!
Υλικά συνταγής
- 400 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, τριμμένο
- 1 μικρή πατάτα, βρασμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
- Μισή κ.γλ. πιπέρι καγιέν
- Μισή κ.γλ. πάπρικα
- Λίγο γλυκάνισο, τριμμένο (1/3 κ.γλ.)
- Λίγο μπαχάρι, τριμμένο (1/3 κ.γλ.)
- 2 κ.σ. βούτυρο
- Αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά, ετοιμάζουμε τα πιροσκί μας σύμφωνα με τη βασική συνταγή.
Μετά ετοιμάζουμε τη γέμιση μας ως εξής: Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το κρέας ψιλοκομμένο μαζί με τα μπαχαρικά και το αλάτι.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε την πατάτα και τα ψήνουμε μαζί για 20 λεπτά περίπου.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Βεβαιωνόμαστε ότι δεν έχει υγρά (αν έχει θα πρέπει να το στραγγίσουμε).
Τέλος, γεμίζουμε με το μείγμα τα πιροσκί.
Καλή επιτυχία!
Συμβουλές
- Μπορούμε να γεμίσουμε τα πιροσκί με πατάτα, κιμά, λουκάνικο, τυρί ή ό,τι άλλο μας κάνει όρεξη.
Δείτε και αυτές τις συνταγές για πιροσκί
- Βασική ζύμη για πιροσκί
- Πιροσκί με λουκάνικο, για μια βραδιά με φίλους
- Γέμιση λαχανικών για πιροσκί
- Νόστιμα πιροσκί με πατάτα
- Γέμιση πιροσκί με πατάτα και μπέικον