Σολομός

Από Ρεμί, 6 Οκτ 2023

Η συνταγή που θα εντυπωσιάσει όλους τους «μακαρονάδες». Πένες με σολομό και βότκα, η απόλυτη νοστιμιά! Ένα γρήγορο, εύκολο αλλά και διαφορετικό φαγητό, ιδανικό για ένα δείπνο με τους αγαπημένους σας!

Από Ρεμί, 16 Ιουν 2023

Μια πανεύκολη συνταγή που θα λατρέψετε. Πεντανόστιμα σουδάκια με σολομό. Ιδανικά για μπουφέ και πάρτυ. Η συνταγή είναι για 20 κομμάτια. Θα τα αγαπήσετε!

Από Ρεμί, 22 Ιουλ 2022

Θέλετε να φτιάξετε μια εντυπωσιακή σαλάτα; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτή την πράσινη σαλάτα με καπνιστό σολομό και εσπεριδοειδή. Πλούσια σε γεύση και εμφάνιση με υλικά που δένουν μοναδικά μεταξύ τους. Θα μας θυμηθείτε!

Από Ρεμί, 4 Νοε 2020

Η συνταγή για σαλάτα που θα θέλετε να φτιάχνετε ξανά και ξανά. Με φρέσκα λαχανικά και σολομό που κάνει την διαφορά προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 20 Ιουν 2020

Μια ελαφριά και εύκολη συνταγή. Ο πιο γευστικός σολομός με βότανα. Ένα νόστιμο και πάνω από όλα υγιεινό πιάτο. Δοκιμάστε να το φτιάξετε για τραπέζι με φίλους και όχι μόνο.  

Από Ρεμί, 30 Μάιος 2020

Μια συνταγή για ένα ορεκτικό που θα αγαπήσετε. Εύκολη τάρτα καπνιστού σολομού. Θα καταπλήξετε την οικογένεια και τους φίλους σας με την νοστιμιά της.

Από Ρεμί, 25 Φεβ 2020

Μια μοναδική συνταγή, στην οποία δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Πέννες με σπαράγγια και καπνιστό σολομό! Επωφεληθείτε απο τα θρεπτικά συστατικά των σπαραγγιών τα οποία τόσο μοναδικά δένουν με τις πέννες. Με αυτό το πιάτο, σίγουρα θα καταπλήξετε την οικογένεια και τους φίλους σας.

Από eleni, 20 Σεπ 2016

Αυτή εδώ είναι η συνταγή μου για πολύχρωμη σαλάτα με σολομό και ζυμαρικά, που είναι ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα όταν θέλω να μαγειρέψω κάτι υγιεινό, ελαφρύ και κυρίως γρήγορα. Η συνταγή είναι πραγματικά πολύ εύκολη.

Από eleni, 13 Μάιος 2016

Αυτή εδώ η συνταγή είναι για να μαγειρέψετε σολομό με ζυμαρικά (κατά προτίμηση σπαγγέτι) μέσα σε μια πλούσια αλλά και πολύ εύκολη σάλτσα κρέμας γάλακτος. Το αποτέλεσμα είναι σούπερ γευστικό!

Από dimitris, 6 Νοε 2010

Ο σολομός είναι πολύ ωραίο ψάρι και πολύ υγιεινό. Αυτή είναι η συνταγή για να απολαύσουμε το σολωμό «στη σχάρα» με λίγα βραστά λαχανικά και μια απίστευτα όμορφη σάλτσα!

Οι νέες συνταγές μας