Δύομιση ώρες

Δύομιση ώρες: Δείτε τις καλύτερες συνταγές μας.

Κατσικάκι εξοχικό στη γάστρα με τυρί και ντομάτα, κλασική συνταγή!

Το κατσικάκι στο φούρνο είναι μια ακόμα κλασική ελληνική συνταγή για κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι. Στην παρακάτω συνταγή, για τέσσερα άτομα, το μαγειρεύουμε σαν το «εξοχικό» ή «κλέφτικο» που......Διαβάστε τη συνταγή για Κατσικάκι εξοχικό στη γάστρα με τυρί και ντομάτα, κλασική συνταγή!
Η πιο ζουμερή ψητή γαλοπούλα, γεμιστή με τυρί, μπέικον και πιπεριές!

Η πιο ζουμερή ψητή γαλοπούλα, γεμιστή με τυρί, μπέικον και πιπεριές!

Μια πολύ καλή συνταγή για γαλοπούλα γεμιστή. Εδώ γεμίζουμε τη γαλοπούλα μας με κεφαλογραβιέρα, μπέικον και πιπεριές και τη σερβίρουμε με πατατούλες φούρνου και λαχανικά. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ......Διαβάστε τη συνταγή για Η πιο ζουμερή ψητή γαλοπούλα, γεμιστή με τυρί, μπέικον και πιπεριές!
Συνταγή για μοσχάρι με καρότα και μπίρα στο φούρνο, με ψημένες πατάτες

Μοσχάρι με καρότα και μπίρα στο φούρνο, με ψημένες πατάτες, απλά θεϊκό!

Αν έχετε όρεξη να φτιάξετε ένα ωραίο μοσχάρι στο φούρνο, αυτή εδώ είναι μία από τις καλύτερες συνταγές. Το μοσχάρι σιγομαγειρεύεται στο φούρνο με καρότα, κρεμμύδια και μπίρα, η οποία του απογειώνει......Διαβάστε τη συνταγή για Μοσχάρι με καρότα και μπίρα στο φούρνο, με ψημένες πατάτες, απλά θεϊκό!
Γαλοπούλα στη γάστρα με κάστανα και δαμάσκηνα

Γαλοπούλα στη γάστρα με κάστανα και δαμάσκηνα

Στην Ελλάδα λένε κάποιοι ότι τα Χριστούγεννα τρώμε κατά παράδοση ψητό χοιρινό, αν και η ψητή γαλοπούλα είναι εξίσου παραδοσιακό πιάτο. Και μάλιστα η καλά ψημένη γαλοπούλα μπορεί να απογειώσει το......Διαβάστε τη συνταγή για Γαλοπούλα στη γάστρα με κάστανα και δαμάσκηνα

Πως να φτιάξεις το τέλειο κοκορέτσι, βήμα προς βήμα!

Το κοκορέτσι είναι παραδοσιακό έδεσμα που το βρίσκουμε σε όλες τις καλές ταβέρνες και ψητοπωλεία, ενώ παλιότερα φτιαχνόταν στα σπίτια για το Πάσχα. Πως όμως ετοιμάζεται το κοκορέτσι;...Διαβάστε τη συνταγή για Πως να φτιάξεις το τέλειο κοκορέτσι, βήμα προς βήμα!